På Nordisk Hälsokost förenar vi kompetens med nyfikenhet.

För att skapa framtidens vinnarprodukter är det viktigt att kunna utvecklas tillsammans med sina kunder. Hos oss hittar ni nyfikna produktutvecklare som projektleder förfrågningar och hjälper er skräddarsy produkter. Vår kundtjänst ger er snabb service och kan svara på alla frågor gällande era order.

Tillsammans kan vi erbjuda er över 100 års erfarenhet i branschen.

Loggo of nordisk hälsokost & livsmedel
Våra värderingar

Viktiga värderingar vi alltid jobbar mot

Kunden är alltid i fokus - när det går bra för våra kunder, går det bra för oss.
Green icon of a checkbox

Högsta kvalitet

Högsta kvalitet har länge varit ett ledord för oss, som även fått våra kunder att växa. Vi säkerställer denna med lång erfarenhet, noggrann testning och extern kontroll av 3 olika kontrollorgan.

Green icon of a box

Bra produkter

Vad är en bra produkt? Förutom hög kvalitet och hög livsmedelssäkerhet med tidsenliga leveranser, tror vi att det som gör en produkt riktigt bra är en väl avvägd anpassning till varumärket.

Green icon of a heart

Goda relationer

Vi vill lära känna våra kunder för att kunna skräddarsy så bra produkter som möjligt. Vi skapar och producerar alltså inte endast fantastiska produkter; utan även riktigt bra relationer.

Ett vinnande koncept

Våra kunder brukar uppskatta

"Vi vill inte konkurrera med våra kunder och har därför inga egna varumärken."

Lång erfarenhet

Med våra långa erfarenhet kan vi vägleda er genom alla steg inom produktion av kosttillskott. För att nå framgång krävs mer än en bra idé och stark marknadsföring. Det krävs erfarenhet.

Green icon of a chart

Produktutveckling

Med erfarenhet kommer know-how. Hos oss är produktutveckling mer än en lista ingredienser. Det är anpassad projektledning så att er produkt lanseras snabbt och säkert utan oönskade överraskningar.

Green icon of a checkbox

Hållbarhet

Vi vill skapa förutsättningar för våra kunder att skapa hållbara produkter och varumärken. Grunden i detta är vårt eget hållbarhetsarbete där vi ständigt strävar efter förbättra våra processer och vår dagliga hantering.

Green icon of a lock

Sekretess

Vi behandlar alla kunder och projekt med stor sekretess och diskretion. Vi nämner inte för någon vilka kunder vi har eller vilka produkter vi tillverkar. För kunden leder detta till mer innovation och ökad trygghet.

Image of old machinery
Historia

En kort berättelse om vår histora

Nordisk Hälsokost AB grundades redan 1949. Året 1992 köptes företaget upp av Svante Lindell, en erfaren hälsokosttillverkare.

När lokalerna snabbt blev för små flyttade företaget i slutet av 1994 från Sundbyberg till mer ändamålsenliga lokaler i Enskede nära Globen. Från 1994 till idag har lokalytan i Enskede mer än femdubblats.

Företaget har befunnit sig i ständig expansion och har under åren genomgått en rad viktiga satsningar med fokus på högsta kvalitet, produkt- och leveranssäkerhet.

Vilka vi är

Vårt team

Hitta rätt person hos oss för dina frågor & funderingar.

Claes Kullerstrand

CEO

Patrik Soror

COO

Stina Gustafsson

QA

David Ek

Private Label Management

Wahib Fani

Production Manager

Alexandra Sjöberg

Logistics Manager

Linda Bengtsson

Financial Manager

Jessica Magnusson

Financial Assistent