segb

Vår utveckling

 

Vi på Nordisk Hälsokost ska förena erfarenhet och kompetens med nyfikenhet på nya trender och företeelser. Vi ska utvecklas tillsammans med våra kunder och på så sätt skapa framtidens vinnarprodukter. Vårt mål är att ligga steget före i utveckling av nya produkter.

 

Vi är inte främmande för att utveckla / bygga ut våra maskinlinjer, investera i nya maskiner eller råvaror som kan bidra till att vår produktion ökar om vi tror på en ide’. Vi arbetar aktivt och lägger stor vikt i produkt / företagsutveckling och blickar alltid framåt.

 

Våra ingenjörer arbetar ständigt med att förbättra produktiviteten. Målet är att förenkla processerna, snabba upp beslutsfattandet och investera i områden som direkt höjer kvaliteten och ökar antalet nya produkter

 

Nordisk Hälsoksost har alltid haft den strikta policyn att behandla alla kunder med största sekretess och diskretion. Vi nämner inte för någon vilka kunder vi har eller vilka produkter vi tillverkar. Vi har inga egna produkter och konkurerar inte med våra kunder.

 

 

 

 

all-fill.jpg

 iStock_000006306683Small.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inpac pharma pharma inpac naturell naturell dahlblads dahlblads

 
stäng